پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است
سرخط خبرها

سردار رضایی: بانوان جامعه اسلامی اجازه توطئه‌افکنی به دشمنان نمی‌دهند| توسعه امنیت اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردم است

  • کد خبر: ۱۶۷۳۰۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
سردار رضایی: بانوان جامعه اسلامی اجازه توطئه‌افکنی به دشمنان نمی‌دهند| توسعه امنیت اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردم است
جانشین فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه امروز توجه بر توسعه امنیت عمومی، اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردمی و آحاد جامعه است، گفت: باید در ماموریت‌ها با روحیه جهادی، عمل انقلابی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از ظهر امروز آئین تکریم و معارفه رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با حضور سردار قاسم رضایی؛ جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، سردار محمدعلی نوری‌نژاد؛ فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا، سردار مهدی معصوم‌بیگی؛ رئیس بازرسی کل فراجا، حجت‌الاسلام و المسلمین صوفی؛ جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، برخی از روسای پلیس‌های تخصصی، معاونان ستادی و  ... برگزار شد.

سردار رضایی در این مراسم اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و ارواح طیبه شهدای والامقام  انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حریم نظم و امنیت به ویژه شهیدان انتظامی درود و رحمت می‌فرستیم و برای مقام معظم رهبری " مدظله العالی " آرزوی طول عمر توام با  سلامتی و عزت داریم.

وی با بیان اینکه در آستانه فرا رسیدن سالروز  ارتحال حضرت امام خمینی (ره) هستیم و به مقام شامخ بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران ادای احترام می‌کنیم، افزود: حضرت امام خمینی (ره) برای ما " عزت " به ارمغان آوردند، یاد و خاطرشان  همیشه " زنده " است که با استقرار انقلاب شکوهمند اسلامی، ارزش‌های والای دین مبین اسلام را در کشور احیا  و جاری و ساری کردند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با خیر مقدم به نمایندگانی از سازمان‌ها و دستگاه‌های لشگری و کشوری، با اشاره به اهمیت و حساسیت ماموریت پلیس امنیت عمومی فراجا، بیان کرد: امروز ما در سازمان عظیم انتظامی افتخار داریم حافظان دستاور‌های ارزشمند انقلاب اسلامی و سربازان ولایت باشیم و در مسیر انجام وظیفه و ماموریت، "بن بستی" نمی‌شناسیم و در چارچوب" قانون" به " تکلیف "  عمل می‌کنیم.  

وی با اشاره به اهمیت تلاش برای توسعه امنیت عمومی، اخلاقی و اجتماعی در جامعه مطرح کرد: امروز توجه بر توسعه امنیت عمومی، اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردمی و آحاد جامعه است که البته، ما در عمل به وظیفه شرعی، اخلاقی و قانونی، الزام می‌دانیم که برای توسعه امنیت در تمامی ابعاد تلاش کنیم و از ظرفیت‌های موجود استفاده حداکثری کنیم.

سردار رضایی با اشاره به تلاش مذبوحانه دشمنان برای ضربه به انقلاب و نظام اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و اتاق‌های فکر عملیات روانی به دنبال تحقق اهداف خود هستند و هر بار به گزینه‌ای متوسل می‌شوند؛ این درحالیست که در فتنه اخیرشان نیز ناکام ماندند و بانوان جامعه اسلامی ما که همواره در صحنه‌های صیانت از ارزش‌ها خوش درخشیدند، ثابت کردند که مدافع ارزش‌ها هستند و به‌دشمنان اجازه توطئه افکنی نمی‌دهند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت پلیس امنیت عمومی فراجا و پشتیبانی همه جانبه از این پلیس برای اجرای هرچه بهتر ماموریت‌ها، مطرح کرد: باید در مسائل مربوط به ماموریت‌های این پلیس، با روحیه جهادی، عمل انقلابی داشته باشیم.

سردار رضایی با اشاره به لزوم تلاش همه دستگاه‌های مسئول برای  ایفای نقش در وظایف محوله بویژه انجام اقدامات فرهنگی و اجتماعی  به منظور توسعه امنیت عمومی در همه ابعاد د گفت: سازمان  انتظامی  همواره  در صحنه‌های صیانت از  ارزش‌های والای نظام و انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از تلاش‌های سردار مفخمی شهرستانی؛ رئیس پلیس سابق امنیت عمومی، وی را فردی با تجربه و کارآمد معرفی و برای ایشان آرزوی توفیق کرد و با تبریک انتصاب سردار  کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس امنیت عمومی گفت: سردار ظهیری نیز از افسران انقلابی و آشنا به ماموریت‌هاست. امید که شاهد موفقیت‌های روز افزون ایشان در این مسئولیت باشیم.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->